+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

COVERGUARD Egyszer használatos füldugó habosított PU-ból SNR39dB
Raktáron 12 pár

3M™ Füldugók, Top Bag Porzsák, 37 dB, vezetékek nélkül, 1100R

A 3M™ 1100 füldugók bizonyítottan előre formázott alakúak, és a legtöbb fülcsatornához illeszkednek, és jelentős védelmet nyújtanak a fülnek. A puha, hiperallergiás polimer hab alacsony nyomást biztosít a hallójáratban, és maximális kényelmet biztosít. Az előformázott füldugókat egyszerűen csak a hallójáratba kell nyomni. A nagy csillapítású füldugók számos különböző alkalmazáshoz ideálisak. Ez a csomag a munkahelyi füldugó adagolókhoz való utántöltésre szolgál.

Kényelmes és könnyen használható

Zajvédelem

Az 1100-as füldugó sima, portaszító bevonattal rendelkezik a nagyobb higiénia, a hosszabb élettartam és a kényelmes viselet érdekében. Kiváló, 29 dB-es zajvédelmi értéket biztosítanak. Minden frekvenciára alkalmas, de elsősorban az alacsony frekvenciájú frekvenciákra fókuszál.

Funkciók és előnyök

Az élénk színű füldugókat a legtöbb dolgozó jobban szereti, és megfelelőségi ellenőrzésekkor is könnyebb észrevenni őket A nagy csillapítású füldugók számos különböző zajos alkalmazáshoz ideálisak
A kúpos kialakítás kényelmesen illeszkedik a fülcsatornákba
Sima felületű füldugók a kényelmes, fülben történő viselet érdekében
Modern habformula az egész napos viselhetőség érdekében

GYIK

A füldugók különböző méretekben is elérhetők?

A füldugóknak nincsenek hagyományos értelemeben vett méretei, egységes méretben érhetők el. Azonban bizonyos gyártók gyártanak kicsi, közepes és nagy méretet is.

Ezek a füldugók moshatók és/vagy tisztíthatók?

A puha hab füldugókat el kell dobni, miután elkoszolódtak. Az eldobható hab füldugók nem moshatók vagy tisztíthatók. A munkakörnyezettől és a dolgozó fülének tisztaságától függően előfordulhat, hogy ezeket a hab füldugókat a nap végén vagy a nap folyamán többször is cserélni kell.

 

Szabványok

EN352-2

Ön magánszemély vagy végfelhasználó? Rendelje meg az duoker.hu-n!

duoker.hu webáruházunkban tud EGÉSZSÉG, MŰSZAKI CIKKEKOTTHON, KERTSZABADIDŐ témakörökben vásárolni akár regisztráció nélkül is! 

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről