+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

epuletgepeszeti.hu

Lakossági és ipari épületgépészeti szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet. Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

CELSIUS 2" biztonsági hőcserélő, termikus elfolyóval, aut. légtelenítővel, bizt. szeleppel

Nincs raktáron

FELFORRÁS ELLENI VÉDELEM (HŰTŐKÖR)


A felforrás elleni szerelvények a kazán és a fűtési rendszer (vezetékek, radiátorok és padlófűtés) védelmét szolgálják a túlhevülés (felforrás) okozta károktól. Túlhevülés lehetséges áramkimaradás, túlfűtés, a fűtési rendszerbe szerelt keringető szivattyú meghibásodása, emberi mulasztás vagy a rendszerben lévő dugulás esetén.


Működési elve:


A termikus biztonsági szelep merülőhüvelye érzékeli a kazán fűtővíz hőmérsékletét, amikor a fűtővíz hőmérséklete 97 oC-ra emelkedik a szeleptányért kinyitja, ezzel megakadályozva a fűtővíz túlmelegedését (100°C fölé emelkedését),  a kazánból a melegvíz kiáramlik a biztonsági szelep kivezető csövén, melyet célszerű csatornába vezetni (égési sérülések elkerülése végett). Fontos figyelembe venni a víz hőmérsékletét (97 oC) az elvezetés kiépítésénél!


A kiáramló fűtővizet a visszatérő ágon elhelyezett automata töltőszelep utántölti a beállított nyomási értékig, mivel a hálózati vízvezetékre csatlakozik. Ezzel a kazán és fűtési rendszerben lévő víz visszahűl a normál 80-90 oC-ra.


Beszerelés előtti teendők:


- Gondoskodni kell a kazánból kiáramló forró 97°C-os víz csatornába vezetéséről.
- Amennyiben lakás vízellátása szivattyús üzemű, gondoskodni kell ejtő tartály beszereléséről. 
- Gondoskodni kell az ejtő tartály helyes méretezéséről.


Fontos biztonsági szabályok:


- A termikus biztonsági szelep nem helyettesíti a membrános biztonsági szelepet.
- A termikus biztonsági szelepet a biztonságos üzemeltetés érdekében, legalább évi egy alkalommal szakemberrel át kell vizsgáltatni. 
- A teljesebb biztonságra törekvés érdekében javasolt szünetmentes tápegység beépítése is, mivel a szelepnyitások, az áramkimaradás esetén fellépő szivattyúleállások következtében is történhetnek.Csomag Tartalma:


-          Celsius Biztonsági hőcsrélő


-          Légtelenítő szelep


-          Termosztatikus biztonsági szelep (nyitási hőm. 98°C)


 


-          Nyomás biztonsági szelep (2bar)

109 538 Ft
Egységár: 109 538 Ft/db
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok
(regisztrált vevők tudják felhasználni): :
822 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről