+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

epuletgepeszeti.hu

Lakossági és ipari épületgépészeti szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet. Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Grundfos CONLIFT1 kondenzvíz szivattyú

Raktáron 1 db
A Conlift átemelő berendezés kondenzátum elvezetésére szolgál a következő alkalmazásoknál:

• kazánok

• légkondicionáló rendszerek

• hűtő és fagyasztó berendezések

• páramentesítők

• szárító berendezések.


A Conlift berendezés a csatornaszint alatt keletkező, a csatornába természetes lejtéssel nem vezethető kondenzátum szivattyúzására szolgál.


The Conlift átemelővel semlegesítést nem igénylő, pH 2,5 illetve ennél magasabb kémhatású kondenzátumot lehet szivattyúzni. A pH 2,5 alatti kémhatású kondenzátumokat semlegesíteni kell, mielőtt a Conlift berendezésből a csatornába szivattyúzzák
.

Az alábbi tüzelőanyagokkal fűtött kazánok általában pH 2,5 alatti kondenzátumot bocsájtanak ki:

• gáz

• cseppfolyós gáz

• alacsony kéntartalmú fűtőolaj a DIN 51603-1 szabványnak megfelelően.


A Conlift műszaki adottságaitól függetlenül a helyi szabályozás előírhatja semlegesítő berendezés telepítését, még pH 2,5 ill. magasabb kémhatás esetén is.

A kondenzátum a tartályba egy tömlőn keresztül szabadon folyik be. A tartály automatikus, úszókapcsolós szintvezérléssel rendelkezik. Egy mikrokapcsoló az úszókapcsolón belül indítja a szivattyút, amint a folyadék szintje eléri az indítási szintet, majd leállítja azt, amint a folyadék szint a leállás szintje alá esik. A kondenzvíz a nyomócsövön keresztül távozik.
A Conlift biztonsági túlfolyás kapcsolóval is fel van szerelve, 1,7 m kábellel. A túlfolyás kapcsolót be lehet kötni a kazán vezérlésébe úgy, hogy túlfolyás esetén a hibajel leállítja a kazánt. A Conlift rendelkezik hőkapcsolóval, ami túlterhelés esetén leoldja a motort. A szivattyú, miután kihűlt, automatikusan újraindul.

eljesítmény felvétel75 W
Hálózati feszültség230/50 V/Hz
Névleges áramfelvétel0,65 A
Névleges emelőmagasság1,7 m
Maximális közeghőmérséklet50 °C
Szivattyú szívócsonk18-30
Szivattyú nyomócsonk8-10

39 053 Ft
Egységár: 39 053 Ft/db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok
(regisztrált vevők tudják felhasználni): :
293 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről