+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

REMEHA Tzerra ACE 24C kondenzációs kombi gázkazán
Raktáron 1 db

Nem csak kicsi, de okos is!

 

Tzerra ACE

A Tzerra Ace a 2012-ben bevezetett Tzerra kazáncsalád legújabb változata. Az elmúlt években a Tzerra méltán lett a legkedveltebb Remeha lakossági kazán. A Tzerra Ace-ben bizonyítást nyert, hogy még a jó is tud jobb lenni. A felhasználói igényeknek megfelelően lett továbbfejlesztve a Remeha Tzerra kazánok új verziója, a megújult Tzerra Ace, mely modernebb és mindenekelőtt felhasználóbarátabb mint az elődje volt. Akár hőszivattyúval és napkollektorokkal is telepíthető, így hibrid üzemben szolgálja a megújuló energia minél nagyobb mértékű kiaknázását. Ezáltal támogatja a fenntarthatóságot és a gazdaságos működést.

A tökéletesen sokoldalú kazán

Kompakt és megbízható

A Tzerra Ace nemcsak rendkívül kis súlya és kompakt méretei miatt kedvelt, hanem jól átgondolt konstrukciójának köszönhetően is. A klipeknek és a gyors rögzítőknek köszönhetően egyszerűen telepíthető és könnyen karbantartható.

eSMART rendszer

Az új Tzerra Ace fejlett operációs rendszerrel rendelkezik: ez az eSmart
Az eSmart rendszer leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát és az intelligens kommunikációt a kazánnal. Az eSmarthoz csatlakoztatott intelligens eTwist termosztát és a praktikus eTwist alkalmazás segítségével gyorsan és könnyedén szabályozhatja a fűtését.

Automatikus kazánfeltöltés

A fűtési rendszernél jelentkező egyik legjellemzőbb hiba a túl alacsony víznyomás. Ez a múlté a kiegészítő tartozékként rendelhető automata feltöltő berendezéssel.

Az automata feltöltő berendezés alkalmazásával nem kell bajlódnia a saját kezű feltöltéssel, hanem kényelmesen, az eTwist termosztát vagy az eTwist alkalmazás segítségével szabályozhatja a fűtési rendszere feltöltését/utántöltését.

Az automata feltöltő berendezés „félautomata” üzemmódba állításával Ön kontrollálhatja a fűtési rendszer feltöltését. A berendezés lehetővé teszi, hogy a kazán először Önt értesítse (az eTwisten vagy az eTwist alkalmazáson keresztül) az utántöltés szükségességéről és várja az engedélyét a rendszer feltöltéséhez.

Műszaki előnyök

A Tzerra Ace a 2012-ben bevezetett Tzerra kazáncsalád legújabb változata. Az elmúlt években a Tzerra méltán lett a legkedveltebb Remeha lakossági kazán. A Tzerra Ace-ben bizonyítást nyert, hogy még a jó is tud jobb lenni. A Tzerra Ace-ben a megszokott magas színvonalú alkatrészek kerültek beépítésre. Tzerra Ace készülék új vezérlőt kapott, a Remeha legújabb elektronikus eSmart platformját, ez felkészítette a digitális kihívásokra.

 • Az újonnan kifejlesztett nanotechnológiás bevonatú hőcserélő biztosítja a gyors és hatékony hőátadást
 • Egyszerű telepítés és szervizelés: minden alkatrész elölről elérhető
 • Hő- és hangszigetelt ház, nagyon alacsony működési zajszint
 • Beépített szervizdiagnosztika
 • Magas meleg víz teljesítmény, pontos hőmérséklettartással
 • HMV komfort üzemmód a gyors melegvíz-ellőállítás érdekében
 • Kiegészítőként automata utántöltő berendezéssel is rendelhető
 • eTwist App segítségével távolról is szabályozható (eTwist szükséges)
 • Hőszivattyúhoz is csatlakoztatható, így hibrid üzemre is alkalmas

Telepítés

 • A készülék telepítésekor vegye figyelembe a szifon méretét, felszerelését és eltávolítását. Legalább 25 cm-t tartson szabadon a kazán alatt, a gépészeti rendszer kialakításához.
 • A kazán rendelkezik biztonsági szeleppel.
 • Az opcionális szerelőkeret minden szükséges tartozékkal rendelkezik, és akár a rendkívül praktikus automatikus feltöltő egységgel is rendelhető.
 • A Tzerra Ace könnyen kombinálható megújuló energiát hasznosító rendszerekkel, például napkollektoros rendszerrel és / vagy hőszivattyúval. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelentősen csökkentsék a gázfogyasztásukat.

A szerelőbarát

A Tzerra Ace nemcsak rendkívül kis súlya és kompakt méretei miatt kedvelt, hanem jól átgondolt konstrukciójának köszönhetően is. A gyors rögzítőknek köszönhetően egyszerűen, gyorsan szétszerelhető és könnyen karbantartható. A felületkezeléssel ellátott hőcserélőt már nem kell tisztítani, csak ellenőrizni, így a karbantartás még gyorsabban elvégezhető. A kazán maga is képes jelezni, hogy mikor és milyen szervizt kell elvégezni a karbantartáskor, jelzi a már jól ismert A, B és C szervizt.

Komplex kezelőfelület

A Tzerra Ace új eSmart eszközvezérlésének része az LCD kijelzővel ellátott komplex kezelőfelület. A korábbi Tzerra verziók még nem tartalmazták ezt, de a Tzerra Ace-ben ez már megtalálható. Ezzel az új kezelőfelülettel, amelyet a kijelzőn kívül négy nyomógombbal is ellátnak, a kazán állapota és előzményei egyértelműen leolvashatók. Ezen kívül lehetőség van paraméterek változtatására a kazánon is szervizeszköz nélkül. A könnyű képernyőolvasás érdekében a kijelző háttérvilágítással van ellátva, amely egy gomb megnyomására világít. A beépített víznyomás-érzékelőnek köszönhetően a víznyomás digitálisan is leolvasható, és a kazán jelzi, mikor kell újra tölteni a vizet. Az opcionális automata töltőberendezéssel együtt a kazán magát a víznyomást is képes fenntartani. További információ erről a lehetőségről a műszaki dokumentációban található.

Égéstermék elvezetés

A Tzerra Ace alapkivitelben koncentrikus (60/100mm) indító idommal van felszerelve. Tartozékként elérhető 80/125mm-es és szétválasztott 80-80mm-es indító idom, valamint oldalfali kivezetés is. A készülék rendelkezik C63(x)-as minősítéssel is, amely lehetővé teszi az univerzális kéményrendszerek alkalmazását. A koncentrikus csatlakozás nemcsak a füstgázkibocsátást teszi biztonságosabbá (mindig a légellátás veszi körül), hanem esztétikusabb is.

Szabályozási lehetőségek

A Remeha Tzerra Ace-t a következő módon lehet szabályozni:

 • Modulációs szabályozás, ahol a terhelés a moduláló vezérlő által meghatározott előremenő hőmérséklet alapján a minimális és a maximális érték között változik. (eTwist, iSense termosztátok)
 • ON / OFF vezérlés, ahol a terhelés a Tzerra Ace-en beállított előremenő hőmérséklet alapján változik a minimális és a maximális érték között. (ON/OFF termosztátok)

eSMART Inside

A Tzerra Ace fejlett eSmart Inside operációs rendszerrel van felszerelve. Az eSmart Inside több intelligenciát biztosít a kazánnak, és felkészült a digitális világ által kínált lehetőségekre. Az eSmart Inside szoftverével az eTwist intelligens termosztáttal kombinálva, de átjárókon, interfészeken és a kapcsolódó alkalmazásokon keresztül távolról is figyelemmel kísérheti termékeink állapotát és módosíthatja a beállításokat.

Karbantartás / szerviz

A kazán kezelőpanelén kívül a Smart Service Tool és egy mobil eszköz (telefon, tablet) segítségével különféle készülék paraméterek beállíthatók, beolvashatók, módosíthatók. A kazán is képes jelezni, hogy mikor és milyen szervizt kell elvégezni a karbantartáskor. Remeha termosztáttal kombinálva ez a termosztáton is megjelenik. Minden szerviz típushoz komplett karbantartási készletek állnak rendelkezésre. A karbantartás és a szerviz gyakorlatilag szerszámok nélkül zajlik a gyors rögzítők használatának köszönhetően. A készülék könnyen szervizelhető a jól átgondolt tervezésnek köszönhetően. Minden alkatrész elölről szerelhető.

Teljesítmény

Kazántípus Névleges teljesítmény (50°C/30°CkW HMV térfogatáram (ΔT 40°C) – l/perc
Tzerra Ace 15DS 6,1 – 15,8
Tzerra Ace 24DS 6,1 – 24,8
Tzerra Ace 35DS 8,5 – 35,7
Tzerra Ace 24C 6,1 – 20,9 11,2
Tzerra Ace 28C 6,1 – 24,8 13
Tzerra Ace 35C 8,5 – 31 16,6
Tzerra Ace 39C 8,5 – 35,7 18,3
Ön magánszemély vagy végfelhasználó? Rendelje meg az duoker.hu-n!

duoker.hu webáruházunkban tud EGÉSZSÉG, MŰSZAKI CIKKEKOTTHON, KERTSZABADIDŐ témakörökben vásárolni akár regisztráció nélkül is! 

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről