epuletgepeszeti.hu

Lakossági és ipari épületgépészeti szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet. Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

ROTHENBERGER ROSCOPE i2000 Modul 25/16 + Akkus LED lámpa ( AKCIÓS klt-ben)

Nincs raktáron
ROSCOPE i2000 Modul 25/16
+ ajándék RO FL 180 akkus led lámpa, 1xRO BP 18V/2.0 Ah akkuval, RO BC gyorstöltővel, Rocase 4212 antracitszürke kofferben
Önbeálló ?25 kamerafe és 16m felekszibilis betolókábel A multifunkcionális technológia egy készülékben egyesíti a kamerás vizsgálati és helymeghatározási technikát ?50 - 100 mm-ig.
A vizsgálatnál készíthető kép (JPEG) és videó (AVI) felvétel rögzítése és visszajátszása (SD kártya). Ideális költségigazolás az Ügyfél részére. Extrém flexibilis kamerafej a 50 mm átmérőjű és az fölötti 90°-os ívekhez.
Vezetőgolyóval használható ? 100 mm-ig. Önbeálló ?25 kamerafej - mindig álló képet ad. Integrált jeladó a kamerafej precíz meghatározására.
A ROSCOPE® I2000 rendszer lefedi a lakóépületek és ipari létesítmények kamerás vizsgálati igényének egészét. A ROSCOPE® I2000-es készülék kombinálható
a ROLOC PLUS modellel, így alkalmas a csővezetékek és kamerafejek helymeghatározására.
A ROSCOPE® rendszer rendkívül sokoldalú és jól kézbeillő. Nagyszámú vizsgálat profi dokumentálása multimédiás felvétellel.

ROSCOPE® i2000 App :Applikáció okostelefonhoz és tablethez a felvett képadatok szerkesztésére és továbbküldésére. WiFi- vevő lehetővé teszi a videó továbbítást ROSCOPE® i2000-ről mobil eszközökre. Beépített feldolgozási funkció a vizsgált cső hibák jelölésére és elnevezésére. A ROSCOPE® i2000 készüléken tárolt képek szinkronizálására a későbbi feldolgozáshoz. A szerkesztett képek közvetlenül a helyszínről küldhetők
761 987 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok
(regisztrált vevők tudják felhasználni): :
5 715 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről