+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

FLAMCO Prescor Biztonsági szelep B 1/2", 8 bar, 95°C (ivóvíz)
Raktáron 1 db
Vízmelegítők és ivóvíz-rendszerek védelmére.

Amikor a zárt HMV rendszer nyomása eléri a biztonsági szelep megszólalási nyomását a Prescor B biztonsági szelep elkezd csepegni, ennek következtében a nyomás emelkedése megáll. Ha az adott körülményeknek köszönhetően a nyomás tovább emelkedik a beállított nyomás fölé, a Prescor B biztonsági szelep teljesen kinyílik, amivel nagy lefúvatási képességet hoz létre. Így állandó, megbízható védelmet biztosít a túlnyomással szemben. Az túlzott nyomásemelkedés megakadályozható, ha a zárt HMV rendszerben jól méretezett Airfix tágulási tartályt is alkalmaznak.

A Prescor biztonsági szelepek szeleptestének kialakítása tökéletes tömítést és lefúvatási teljesítményt garantál. Ennek megfelelően alkalmazkodik a biztonsági szelep beállítási nyomásához. A speciális tervezésű csappantyú és a különleges gumi együttesen optimális biztonságot tesz elérhetővé.

Széles termékkínálatnak köszönhetően mindig a megfelelő szelep alkalmazható.A Prescor B és SB biztonsági szelepek minden zárt HMV rendszerhez alkalmazhatóak.Erős sárgarézből készült ház.Membrán, mely megakadályozza, hogy nedvesség és szennyeződés jusson be a mozgó alkatrészekhez.Szelepülék gumitömítéssel.A kivitel és az anyagkiválasztás garantálja a biztonságot.

Műszaki adatok

Min./max. üzemi hőmérséklet: 0 °C / 95 °C.

Csúcsterhelés: 140 °C.

Ön magánszemély vagy végfelhasználó? Rendelje meg az duoker.hu-n!

duoker.hu webáruházunkban tud EGÉSZSÉG, MŰSZAKI CIKKEKOTTHON, KERTSZABADIDŐ témakörökben vásárolni akár regisztráció nélkül is! 

Szállítás várható napja
2024.06.25
-
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről