+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

epuletgepeszeti.hu

Lakossági és ipari épületgépészeti szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet. Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.
DUOKER - epuletgepeszeti.hu

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Fűtés szerelvény

Fűtés korszerűsítést tervez otthonában? Néhány apróbb átalakításhoz fűtés szerelvény lenne szükséges? Válasszon jó minőségű fűtés szerelvényeink közül, és szerelje meg házilag! Legyen akár radiátor csere, vagy egy iszapleválasztó beépítése, néhány egyszerű szerszámmal és egy kis barkácsolással szakszerűen elháríthatjuk a hibát.

Tovább

Fűtés szerelvény választása

A szerelés megkezdése előtt mindig tervezzük el a pontos munkafolyamatot. Készítsük elő a szerelés helyét és a szükséges szerszámokat. A cső átmérőjének meghatározása a legtöbb fűtés szerelvény kiválasztásakor meghatározó tényező, a méréskor ügyeljünk a pontosságra. Amennyiben szükséges, zárjunk le minden csapot és a részt vevő elektromos szerelvényeket áramtalanítsuk az adott szakaszon. Ne válasszunk különböző anyagú szerelvényeket összeillesztésre a kontakt korrózió elkerülése érdekében. Számos esetben teljes rendszerek esetleg rendszer szakaszok cseréjében kell gondolkodnunk, hiszen a kopottabb alkatrészek mellé épített új, erősebb anyagú szerelvények jobban megterhelhetik a rendszerben még bentlévő régebbi szakaszokat. A meglévő rendszerek átalakításánál kiemelten figyeljünk arra, hogy ne hagyjunk pangó szakaszokat. Dolgozzunk tisztán, a zárt rendszerekbe lehetőleg ne kerüljön semmilyen szennyeződés.

Fűtési szerelvények mindennapos használatban az épület lakórészein

Ezekben a helyiségekben fontos, hogy olyan fűtési szerelvényeket válasszunk, amik nemcsak megbízhatóan működnek, de esztétikusak is. Jellemzően ilyen fűtési szerelvény a radiátor vagy más egyéb fűtőtest.

Megfelelő méretű radiátorok választásához szükségünk lesz pl. az adott helyiség méretére, hogy megállapíthassuk milyen szélességű, magasságú és vastagságú radiátort kell felszerelnünk az adott hőteljesítmény eléréséhez. Erre az egyes gyártóknak az adott típusokhoz különböző hőteljesítmény kalkulátoraik vannak, hogy megkönnyítsék a vásárlók döntését az ideális radiátorok kiválasztásában.

 

Tovább