+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
1. BEVEZETÉS

Üdvözöljük a DUOKER ZPT Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalakon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a epuletgepeszeti.hu weboldalakon (a továbbiakban együttesen érvényben lett résznél: Honlap, egyébként a domain-nel jelölten) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (a továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. Tájékoztatjuk, hogy jelen ÁSZF a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre (a továbbiakban: Fogyasztó), nem vonatkozik, honlapunkon Fogyasztó nem vásárolhat, csak egyéni vállalkozó, egyéni cég, gazdasági társaság, jogi személyek, jogi személyiség nélküli szervezetek, társasházak vásárolhatnak.

 

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.

 

Felhasználó a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

2. A SZOLGÁLTATÓ

Név: DUOKER ZPT Kft.

Székhely: 9700 Szombathely, Bethlen Gábor u. 4/C

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Bethlen Gábor u. 4/C

Üzlethelyiség címe: 9700 Szombathely, Bethlen Gábor u. 4/C (Csatár utca vége)

Képviselő neve: Lődör Zoltán László

Cégjegyzékszám: 18-09-100655

Bejegyző Bíróság neve: Szombathelyi Törvényszék Cégbíróság

Adószám: 10510074-2-18

Közösségi adószám: HU10510074

Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt.

Számlaszám: 10104789-16307700-01004005

IBAN számlaszám: HU10-1174-7006-2023-2153-0000-0000

E-mail cím: duoker@duoker.hu

Telefonszám: +36706306615

Fax: +3694310817                             

Tárhelyszolgáltató neve: UNAS Online Kft. 

Tárhelyszolgáltató címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15  

Tárhelyszolgáltató e-mail címe: unas@unas.hu     

3. A HONLAPON FOLYTATOTT TEVÉKENYSÉG

A Szolgáltató a Honlapon üzleti tevékenysége során az online kínálatában szereplő termékek értékesítését folytatja.

 

A Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatások tekintetében magatartási kódexnek nem veti alá magát.

4. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

4.1. Igénybevétel feltételei

 

4.1.1. Feltétele

A epuletgepeszeti.hu honlapunkon magánszemélyek (fogyasztó) nem, csak érvényes adószámmal, szakirányú főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség az epuletgepeszeti.hu oldalunkon a vásárolni.

4.1.2. Felelősség

Felhasználó a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni károkért és nem vagyoni sérelemért a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

 

Szolgáltató - az esetlegesen általa igénybe vett közreműködőért való felelőssége kivételével - kizár minden felelősséget a Honlap használói által tanúsított magatartásért és a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

 

Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

 

4.1.3. Szerzői jogok

 

A Honlap szerzői művek és más tartalmak sajátos összeállítása, amely a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 7.§-a alapján gyűjteményes műként védelemben részesül. A védelem a gyűjteményes művet megilleti akkor is, ha annak részei, tartalmi elemei nem részesülnek, illetve nem részesülhetnek szerzői jogi védelemben. A gyűjteményes mű egészére a szerzői jog a Szolgáltatót illeti.

5. A HONLAPON TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS

5.1. Regisztráció

 

A epuletgepeszeti.hu-n keresztül történő rendeléshez a Felhasználónak regisztrálnia szükséges. Regisztráció után nem tud oldalunkra azonnal bejelentkezni. Bejelentkezéshez a Szolgáltató adminisztrátori jóváhagyása szükséges. 

 

A epuletgepeszeti.hu-n a termékekkel kapcsolatos vélemények írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem szükséges a regisztráció; ez esetben a Felhasználónak csak a véleményben/fórumbejegyzésben feltüntetni kívánt - akár fiktív - nevét, valamint egy e-mail címet kell megadnia.

 

5.2. Megrendelés

Szolgáltató megrendeléseket elsődlegesen a Honlapon keresztül fogad, de lehetőség van telefonon, e-mailen, vagy faxon is megrendeléseket leadni. 

 

A epuletgepeszeti.hu-n a vételár a kiválasztott áru/szolgáltatásalatt feltüntetett ár (a megjelenített árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák).

 

5.3. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

 

Az áraink egyéb megállapodás hiányában, a készleten lévő termékeink erejéig érvényesek. Raktáron nem lévő termékek ill. raktárkészletünknél nagyobb mennyiségek rendelése esetén az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

5.4. A szerződés létrejötte

Szerződés megkötésére kizárólag magyar nyelven van lehetőség.

 

A megkötött szerződés

 1. a) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. 

 

A rendelést követően a felhasználó azonnal kap egy automata visszaigazoló e-mailt a felhasználótól, mely nem minősül a rendelés visszaigazolásának, csupán a Felhasználót tájékoztatja, hogy rendszerünk fogadta vásárlási igényét. A szerződés az ajánlat Szolgáltató általi elfogadásáról szóló az automata e-mailt követően külön küldött e-mail megérkezésekor (vagy adott esetben telefonon történt visszaigazolása után) jön létre. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Felhasználó elállhat vásárlási szándékától.

Amennyiben a megrendelt termék a rendelés pillanatában nincs raktáron, akkor az ár a rendelési árhoz képest változhat, pozitív, illetve negatív irányban is. A változás oka lehet árfolyam ingadozás és gyártói/beszállítói ármódosítás is, ez esetben a Szolgáltató az árváltozásról tájékoztatja a Felhasználót, aki ezután még mindig dönthet az ellás mellett is.

 

5.5. A szerződés iktatása

 

A Honlapon keresztül megkötött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem férhető hozzá.

 

5.6. Fizetés

Szolgáltató az alábbi fizetési módokat biztosítja Felhasználó részére:

 1. a) készpénz / bankkártya (Szolgáltató raktárában)
 2. b) utánvét 
 3. c) előre utalás (Szolgáltató a megrendelését követően egy díjbekérőt emailt vagy egy proforma számlát állít ki a Felhasználó számára, és ha a fizetett összeg megérkezik a Szolgáltató számlájára, legkésőbb 1 munkanapon belül, megkezdi Szolgáltató a csomagok kézbesítését. Ha Felhasználó nem kap díjbekérőt 1 munkanapon belül, úgy az általa rendelt termék nagy valószínűséggel nincsen raktáron. Amint beérkezik az áru, Szolgáltató megküldi Felhasználónak a díjbekérőt)
 4. d) online bankkártás fizetés a SIX PAYMENT rendszerén keresztül
 5. e) egyedi megállapodás szerinti

 

5.7. E-számlázás

Társaságunk alapértelmezetten a 2007. évi CXXVII. törvény 175. §. szerinti elektromos számlát alkalmaz. Ön a jelen ÁSZF elfogadásával belegyezését adja az elektronikus számla alkalmazásához. Egyedi kérés esetén hagyományos papír alapú számlát állítunk ki.


Az elektronikus számlájú csomag/áru kíséretében nem kap kézhez számlát. Az elektronikus számlát e-mailen küldjük.

Hagyományos papír alapú számla esetén a számlát a csomag/áru kíséretében kap kézhez vagy postán küldjük.

5.8. Átvétel

Felhasználó a megrendelt terméket a rendeléskor kiválasztottaknak és Szolgáltató által visszaigazoltan
elfogadottaknak megfelelően
1. a) személyesen a Szolgáltató raktárában,
2. b) futárszolgálat általi házhozszállítással (a GLS, a Magyar Posta és Gebrüder Weis futárszolgálata munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között végzi a házhozszállítást) veheti át.

A GLS-sel történő házhozszállítás esetén, ha a futár a megadott címen nem talál senkit, akkor a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést, ha a második 2. kézbesítés is sikertelen, akkor a csomag visszakerül a feladóhoz. Magyar Postával történő házhozszállítás esetén, ha a futár a megadott címen nem talál senkit, akkor a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést, ha a második 2. kézbesítés is sikertelen, akkor a futár által ott hagyott értesítőn megjelölt postán kerül 10 napig letétbe a csomag. Ha a csomagot a 10 nap alatt nem veszi át a postán a Felhasználó, akkor a csomag visszaküldésre kerül a Szolgáltatóhoz. A Gebrüder Weis-szel történő házhozszállítás esetén a Szolgáltató általi csomagfeladást követően a Gebrüder Weis Ügyfélszolgálata telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel a szállítás pontosítása céljából. A Gebrüder Weis kb. 24-48 óra alatt szállítja ki a megrendelt termékeket.

5.9. Szállítás

Szolgáltató csak belföldi megrendelés esetén vállalja az utánvétes csomagok küldését.

A Felhasználó a termék átvételekor késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

5.9.1. Szállítási költségek

1) GLS / MPL 

Egy csomag össz. súlya maximum 40 kg lehet. A csomagokat a GLS vagy az MPL szállítja..

 

GLS / MPL szállítási mód szolgáltatásai:
• 1 munkanapos átfutási idő, webáruházunkba raktáron lévő termék(ek)re délelőtt 10-ig leadott utánvétes vagy előre utalással délelőtt 10-ig kifizetett rendelések esetében
• ÜgyfélértesítésA címzett e-mailben értesül a küldemény felvételéről. Kézbesítésre történő kiosztásról a házhoz kézbesítés estén e-mailben kap értesítést a címzett. 
• GLS nyomkövetés: a GLS valós idejű információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezéséről. A szolgáltatás a https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes oldalon vagy a GLS ügyfélszolátanál is elérhető.
• MPL Nyomkövetés: az MPL valós idejű információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezéséről. A szolgáltatás a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon vagy a Posta mobilapplikációban érhető el.

TERMÉKEK ÖSSZTÖMEGE SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
0 kg 0,99 kg 1 590 Ft
kg 4,99 kg 1 790 Ft
kg 9,99 kg 1 990 Ft
10 kg 19,99 kg 2 990 Ft
20 kg 39,99 kg 4 290 Ft
40 kg 59,99 kg 7 490 Ft
60 kg 79,99 kg 9 990 Ft
80 kg  - 32 990 Ft

 

2) GLS - ADR HÁZHOZ (ADR KÖTELES TERMÉKEK)

Kicsi, könnyen szállítható, akár ADR köteles termékeket tartalmazó csomagok számára választható szállítási mód. Egy csomag össz. súlya maximum 40 kg lehet.

 

GLS - ADR Házhoz (ADR köteles termékek) szállítási mód szolgáltatásai:
• 1 munkanapos átfutási idő, webáruházunkban raktáron lévő termék(ek)re délelőtt 10-ig leadott utánvétes vagy előre utalással délelőtt 10-ig kifizetett rendelések esetében
• Rugalmas kézbesítés: A címzettek részére különböző kézbesítési lehetőségek és pontos kézbesítési információk közlése e-mailben. További információk: https://gls-group.eu/HU/hu/szolgaltatasok/flexdelivery-service
• ÜgyfélértesítésA címzett e-mailben értesül a küldemény felvételéről. Kézbesítésre történő kiosztásról a házhoz kézbesítés estén e-mailben kap értesítést a címzett. Külön kérésre telefonos és sms értesítés is kérhető, melyet megrendelés során a megjegyzés rovatban kell kérni.
• Kétszeri kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, a GLS a következő, vagy a címzettel egyeztetett munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
• Nyomkövetés: a GLS valós idejű információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezéséről. A szolgáltatás a https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes oldalon vagy a GLS ügyfélszolátanál is elérhető.

TERMÉKEK ÖSSZTÖMEGE SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
0 kg 4,99 kg 3 190 Ft
kg 9,99 kg 3 590 Ft
10 kg 19,99 kg 3 890 Ft
20 kg 29,99 kg 4 190 Ft
30 kg 40 kg 5 090 Ft


3) SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Címünk: 9700 Szombathely, Bethlen Gábor u. 4/C
Mobil: +36-70-630-6615
Tel/Fax: +36-94-310-817
Áruátvétel (Hétfő-Péntek): 7:30-15:00

 

Szállítási költség 0 Ft


FELHÍVJUK figyelmét, hogy a megrendelést, a megrendelt termékeket készre jelentését ("Csomagja átvehető" e-mail) követő 5 munkanapon belül köteles a vevő átvenni. Ellenkező esetben a ki nem fizetett rendelés törlésre kerül, kifizetett rendelésnél tárolási díjat számítunk fel, melynek mértéke naponta bruttó 5 000 ft. Az elszállítás kb. időpontját egyeztetni kell.

 

 

5.9.2. Szállítási határidő

A szállítási határidő a központi raktárunkban lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap. Amennyiben nincs raktáron a termék úgy 2 munkanapon belül küld
Szolgáltató értesítő e-mailt a Felhasználónak a csomag várható szállítási időpontjáról.

6. ÉRTÉKELÉSEK

A termékekről véleményt csak olyan vásárló írhat, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban. A véleményeket csak igazolt vásárlóktól gyűjtjük. Ha olyan vásárlótól érkezik vélemény, aki valóban megvette a terméket, a vásárlást igazolt vásárlásnak nevezzük. Sajnos technikai okokból, visszamenőleg a 2022. május előtti véleményeknél a rendszer még nem tudja jelezni, hogy igazolt vásárló írta a véleményt, a frissebb vélemények esetében ugyanakkor már meg tudja jelölni a rendszer, hogy igazolt vásárló írta a véleményt.

7. ELÁLLÁSI JOG

Az e pontban foglaltak kizárólag Fogyasztókra vonatkoznak. A jelenleg hatályos szabályozás szerint kizárólag természetes személyek minősülnek fogyasztónak és ők is csak akkor, ha a szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el. Ha tehát a vásárló cég nevére kéri a számlát, akkor utóbb nem állhat el a vásárlástól.

 

Oldalunkon Fogyasztók nem vásárolhatnak, ezáltal elállási joga sincs a Felhasználónak.

8. PANASZÜGYINTÉZÉS HELYE, IDEJE, MÓDJA

Felhasználó a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

 

Név: DUOKER ZPT Kft.

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Bethlen Gábor u. 4/C

Telefonszám: +36706306615

E-mail cím: duoker@duoker.hu

 

Szolgáltató a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan vagy ha a Felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt - vesz fel.

 

Szolgáltató a jegyzőkönyv egy példányát személyesen közölt (üzlethelyiségben) szóbeli panasz esetén helyben a Felhasználónak átadni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni;

 

Szolgáltató a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Felhasználónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát.

 

Minden egyéb esetben a Szolgáltató az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

 

A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Szolgáltató egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

 

Szolgáltató a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti.

 

A panasz elutasítása esetén Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a Felhasználót.

9. ADATVÉDELEM

Személyes adatok kezelésére csak akkor kerül sor, ha ez a jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatás nyújtásához és törvényben meghatározott egyéb célok teljesüléséhez feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig. Az adatok felvétele, az adatkezelés hozzájáruláson, a Felhasználó által megadott adatokon alapul.

 

Az adatkezelés időtartama alatt a Felhasználónak joga van,

 1. a) hogy a jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatás igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a Szolgáltató mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezeli, ideértve a Felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatok kezelését is,
 2. b) kérni adatainak helyesbítését,
 3. c) a jogszabályi kivételektől eltekintve kérni adatainak törlését
 4. d) tiltakozni az adatkezeléssel szemben.

 

A Szolgáltató jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatásai kapcsán az alábbi célból és adatkörben kezel személyes adatokat:

 1. a) a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezeli a Felhasználó azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet
 2. b) a szerződésből származó díjak számlázása céljából kezeli a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.
 3. c) a szolgáltatás nyújtása céljából kezeli azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.

 

Felhasználó hozzájárul, hogy Szolgáltató a Google Analytics használatával Felhasználó internetes szokásairól információkat szerezzen be, azokat elemezze és saját céljaira felhasználja.

Az adatvédelmi nyilatkozat letölthető változata a következő linkre kattintva érhető https://epuletgepeszeti.hu/shop_help.php?type=privacy_policy

 

Az Felhasználó további jogait részletesen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 14.§-19.§, a 21.§-23. §.

10. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK EGYOLDALÚ MÓDOSÍTÁSA

Ha az ÁSZF a megrendelés és a termék Felhasználó általi átvétele között, vagy a szolgáltatás megrendelésétől a szolgáltatásnyújtás megkezdéséig, illetve annak időtartama alatt érdemi módosításra kerül, erről a Felhasználót a Szolgáltató a regisztráció során megadott elektronikus levelezési címén tájékoztatja. 

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2024.05.31.

 

Jelen dokumentum letölthető változata a következő linkre kattintva érhető el https://epuletgepeszeti.hu/shop_help.php?type=terms

Adatkezelési tájékoztató
Dokumentum helye