+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

Vízszerelési anyagok

Épületgépészeti webáruházunkban az otthoni vízvezeték szerelés elvégzéséhez szükséges legkülönfélébb vízszerelési anyagok, szerelvények és szerszámok közül válogathat. Gyors kiszállításunknak és óriási raktárkészletünknek köszönhetően, már másnapra Önnél lehetnek a kiválasztott termékek.

Tovább

Prémium vízszerelési anyagokkal a szerelés is egyszerűbb!

 

Vízvezeték szerelőre van szüksége vagy inkább megoldaná házilag? A legegyszerűbb, akár szakember nélkül is könnyen rendszerbe szerelhető vízszerelési anyagokhoz adunk segítséget webáruházunkkal. Választhat csapttelepet egy csöpögő csap helyett, vásárolhat egy modern bojlert a régi helyére vagy akár a kertbe is rendelhet az öntözéshez csatlakozóidomokat, tömlőket. Webáruházunkban igyekszünk a vízvezeték szerelési anyagok széles termékkínálatát lefedni. Vízvezeték szerelvények, vízszerelés alkatrészek különböző hazai és külföldi gyártóktól egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Prémium termékkínálatunkban a szakemberek által gyakran felhasznált vízszerelés anyagok széles kínálata megtalálható.

 

A vízszerelő szakember csak hetek múlva tud érkezni?

 

Manapság egyre többet előfordul, hogy nehéz szakembert találni az otthonunkba történő szereléshez. Az ismerős által ajánlott profi szerelő nemcsak drága hanem sokára tud érkezni, és addig sajnos a vízszerelési anyagok ára sem csökken. Ilyenkor elgondolkozunk azon, hogy érdemes-e nézegetnünk a meghibásodást, kell-e hozzá egyáltalán szakember. A leegyszerűbb vízszerelési feladatokat akár magunk is elvégezhetjük házilag. Vízvezetéket nem lehet online szerelni, de a hozzá való anyagokat akár már ma megrendelhetjük a munkához a webáruházból. Tapasztalt ezermester és könnyedén megjavít bármit otthonában? Az olyan munkák egy részét, melyhez nem szükséges külön speciális és drága szerszám, elvégezhetjük otthon magunk is. Egy általános lefolyótisztáshoz, a kerti öntözéshez néhány csőtömlő összekötése csatlakozóidommal vagy egy egyszerű karbantartási feladathoz nem kell rögtön vízvezetékszerelő szakember segítségét kérni. 

Akkor sincsen gond, ha az otthoni barkácsolás inkább csak bosszantó feladat valakinek és inkább a profi szakemberre bízná az épületgépészeti szerelést. Sokat spórolhat azzal is, ha előre megvásárolja a szükséges vízvezeték szerelési anyagokat, hogy amikor a szerelő megérkezik, csak be kelljen építenie azokat.

Webáruházunkban minden vízszerelési anyagot megtalál ami egy háztartásban elengedhetetlen a karbantartáshoz és a korszerűsítéshez. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, így már nemcsak a szükséges anyagok, hanem jópár alapvető szerszám és rögzítőelem is elérhető webáruházunkban a felújítás elvégzéséhez. Termékeinket raktárról szállítjuk futárszolgálat segítségével, így szinte azonnal, akár pár napon belül nekiláthat a vízvezeték szerelési anyagok felhasználásának.

Tovább