+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:30) | rendeles@duoker.hu

Termosztát

Válassza ki a rendszeréhez legmegfelelőbb hőmérséklet szabályozó kiegészítőt! Termosztát, csőtermosztát, termosztátfej és egyéb kazán kiegészítő termékek különböző fűtési és hűtési rendszerekhez. Webáruházunkban kiváló gyártók termékeiből válogathat egyszerűen beépíthető megoldásokat, hogy gyorsan és kényelmesen élvezhesse otthona melegét vagy éppen hűvösét.

Mechanikus vagy digitális termosztát segítségével könnyen szabályozhatjuk otthonunk hőmérsékletét legyen szó fűtésről vagy éppen klimatizálásról.

Tovább

Attól függően, hogy falra rögzített vagy hordozható készülékkel szeretnénk a hőmérséklet vezérlését megoldani mindenképpen érdemes átgondolni az adott körülményeket.

Nem véletlen, hogy a digitális szobatermosztátok egyik legnépszerűbb termékei a vezeték nélküli termosztátok, melyeket nem szükséges a falra rögzíteni. Így akár egy rendszer felújításnál is hasznosak vagy gazdaságosabb is lehet a kiépítésük, hiszen elkerülhetjük vele a falban lévő vezetékek cseréjét.  A lakás helyiségeinek kívánt hőmérsékletét egy hordozható egység segítségével beállíthatjuk, épp olyan egyszerűen mintha csak egy távirányítót használnánk. A rádiófrekvenciás termosztát mellett további korszerű lehetőség még WiFi termosztát beépítése is. Napjainkban egyre népszerűbb az egyik legmodernebb megoldás az internet-alapú távvezérléssel működtethető ún. okos termosztát beépítése az otthonokba, így akár mobiltelefonunk segítségével szabályozhatjuk otthonunk hőmérsékletét, külön-külön helyiségenként is.

Minőségi termosztát márkák

Computherm termosztát választéka között fellelhető számtalan típus mutatja a hazai márka népszerűségét és megbízhatóságát! Ugyanígy említésre méltóak a kiváló DanfossPipelife gyártók minőségi szobatermosztát termékei is.

A digitális szobatermosztátok közül kiemelkednek a napjainkban igencsak népszerűvé vált vezeték nélküli termosztátok. Legyen szó rádiófrekvenciás vagy wifis vezeték nélküli termosztátról, a mechanikus termosztátokkal szemben lényeges előnyeik vannak.

A Computherm vezeték nélküli termosztát típusok széles választékával várja Önt webáruházunk. Mikor jó választás a rádiófrekvenciás termosztát? Melyik készülék vezérelhető vezeték nélküli szobatermosztát segítségével?

Milyen készülékhez jó a vezeték nélküli termosztát?

A vezeték nélküli rádiófrekvenciás készülékek két egységből állnak. Egyik a hordozható termosztát egység, a másik pedig a vevőegység, ami többnyire a kazán vezérlését végzi. A két egység között vezeték nélküli rádiófrekvenciás kapcsolat van, ezért a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére, mely kétségkívül a vezeték nélküli termosztátok egyik legnagyobb előnye. Lakásátalakításnál vagy egy esetleges fűtéskorszerűsítésnél így például sok időt és pénzt megspórolhatunk azzal, hogy nem szükséges a falak fúrásával és az elektromos vezetékek cseréjével foglalkoznunk. Az egyszerűen vezérelhető Computherm rádiós termosztát készülékek egyaránt alkalmasak gázkazánok, klímaberendezések vagy egyéb elektronikus készülékek vezérléséhez.

Vezeték nélküli termosztátok típusai

Áruházunkban több fajta vezeték nélküli termosztát közül válogathat. A legfontosabb technológiai különbség köztük a jelátvitelben és ebből következően a hatótávolságban van. Míg a rádiófrekvenciás termosztát közvetlen közelből történő vezérlést tesz lehetővé, addig a wifi termosztát vagy másnéven okos termosztát segítségével akár okostelefonunkon is szabályozhatjuk a helyiség optimális hőmérsékletét. Használatához viszont internet szolgáltatás is szükséges.

Amennyiben további segítségre lenne szüksége a megfelelő termosztát kiválasztásához, kérje szakképzett mérnök kollégáink segítségét ügyfélszolgálati vonalunkon!

Tovább