+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

Bojler

Webshopunkban megtalálhatja a legkorszerűbb és megbízható épületgépészeti villanybojlereket, amelyekkel otthonát egyszerűen és hatékonyan elláthatja melegvízzel. Ha azt tervezi, hogy villanybojlert vásárol, akkor jó helyen jár. A megfelelő villanybojler kiválasztása fontos lépés a komfortos otthon megteremtésében. Ismerje meg, hogyan válassza ki a tökéletes bojlert az Ön igényeinek megfelelően!

Gyakori keresések:

Tovább

Ha Ön is a villanybojler vásárlás előtt áll, akkor fontos szempont a készülék helyének kiválasztása. A fali függőleges elhelyezés az egyik klasszikus megoldás, de ne felejtse el, hogy a praktikusság és az otthoni környezet is befolyásolhatja a választást. Ismerje meg a különböző lehetőségeket és tanácsokat a villanybojler helyes elhelyezéséhez!

 

Vízszintes vagy függőleges: klasszikus és az alternatív megoldások

A legtöbben a hagyományos függőleges elhelyezést választják, amely praktikus és könnyen beilleszthető a fürdőszobába vagy kazánházba. Azonban, egy ház átalakítása során vagy helyhiány esetén érdemes lehet elgondolkodni a vízszintes elhelyezésről. Ez különösen előnyös lehet kisebb terekben vagy esetlegesen egy modern konyhában.

Ideális helyek a függőleges vagy vízszintes (fekvő) bojlereknek

Ha van lehetősége, akkor a villanybojlert elhelyezheti a mosókonyhában vagy a kazánházban. Ez nemcsak praktikus, hanem a csövek könnyű elérhetősége miatt is előnyös lehet. A függőleges elhelyezésű bojler ebben az esetben kiváló megoldás lehet. Előfordulhat azonban, hogy a ház átalakítása során a konyhába vagy egy szobába történő vízszintes elhelyezés lesz az optimális megoldás. Ez különösen igaz, ha a bojler nemcsak funkcionális, hanem dekoratív elemként is szolgálhat. A modern és letisztult kialakítású vízszintes bojlerek egyedi atmoszférát teremtenek. Fontos azonban megemlítenünk, hogy a függőleges elhelyezésű villanybojlereket nem lehet vízszintesen elhelyezni, csak a vízszintes elhelyezésű bojlereket lehet ilyen fekvő pozícióban beépíteni.

Kis vízmelegítők: alsó vagy felső elhelyezésű?

A kis vízmelegítők esetében, mint például az 5-10 literes modellek, fontos eldönteni, hogy az alsó vagy felső elhelyezés a megfelelő. Az alsó elhelyezésű vízmelegítőt könnyen elhelyezhetjük egy szekrényben vagy a mosdó alá. A felső elhelyezésű vízmelegítő pedig praktikusan kerülhet a mosdó vagy csaptelep felé.

Nyílt vagy zárt rendszer

A villanybojlerek két fő típusa a nyílt rendszerű és a zárt rendszerű. A nyílt rendszerű bojler csaptelep alkalmazásával működik, és csak egy vízvételi helyhez telepíthető. A zárt rendszerű bojler viszont nyomás alatti vízzel működik, és bármilyen csapteleppel használható.

A megfelelő hely kiválasztása

Most, hogy ismeri a különböző lehetőségeket a villanybojler elhelyezésére, hozzon tudatos döntést az otthona kényelme érdekében. Böngéssze át kínálatunkat, és válassza ki a legmegfelelőbb villanybojlert az Ön igényeinek és otthona sajátosságainak megfelelően.

Ne habozzon kérdezni szakértő kollégáinktól, akik szívesen segítenek a választásban. A kényelmes és hatékony melegvíz-ellátásért válassza a megfelelő elhelyezést és a minőségi villanybojlert!

Tovább