+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

REMEHA Diva mono-split klíma 2,5 KW
Raktáron 1 db

A Remeha mindig arra törekszik, hogy optimális körülményeket teremtsen ügyfelei számára. Éppen ezért a fűtési és használati melegvíz-megoldások mellett ma már megbízható és kiváló minőségű légkondicionáló rendszereket is kínálunk, amelyek jobb levegőminőséget tesznek lehetővé egész évben.

Ezáltal még inkább képesek vagyunk az Ön számára folyamatos komfortot, magas energiahatékonyságot, valamint megbízható és könnyen kezelhető rendszereket biztosítani.

Legfontosabb előnyök:

 • Hűtésre és fűtésre is alkalmasak
 • Stílusos, helytakarékos kialakítás, alkalmazható minden belső térben
 • Optimális levegőeloszlás és cirkuláció a helyiségben
 • Szagoktól, baktériumoktól és penészspóráktól mentes frisslevegő az előlapra szerelt plazmaionizátor és a beépített PM2,5-ös szűrő által
 • Minimális zajterhelés / zajszint
 • Maximális komfort A++ hűtési és A+ fűtési energiahatékonyság mellett
 • Egyszerű telepítés
 • Minőségi szervizszolgáltatás, 3év jótállás
 • Megbízható gyártói tapasztalat a hűtés, fűtés és használati melegvíz készítés területén
 • Beltéri egységek oldalfali, padló / mennyezet alatti, kazettás álmennyezeti és légcsatornázható kivitelben
 • Környezet kímélő R32 hűtőközeg

Energiatakarékos hűtés és fűtés

Az inverter technológiának köszönhetően ez egy kiváló energiatakarékos rendszer, alacsony energiafogyasztással, optimális komforttal, maximális hatékonyság mellett. A Remeha Diva légkondicionáló család energiatakarékos klímaberendezések teljes választékát kínálja, amelyek egész évben garantálják a megfelelő hűtést és fűtést.

A beltéri egységek lehetnek oldalfalra, padlóra, illetve mennyezet alá szerelhető, kazettás álmennyezetbe süllyeszthető, illetve légcsatornázható kivitelűek. Minden modell mono- és multi-split változatban is elérhető, kivéve a légcsatornás berendezést, ami csak mono-split kivitelben kapható. Így minden igényre megfelelő megoldást tudunk kínálni.

Fokozott levegőminőség az ionizáció révén

A Remeha Diva oldalfali modellek tisztább, egészségesebb levegőminőséget teremtenek a helyiségben a beépített ionizátor révén, amely megtisztítja a levegőt a káros baktériumoktól és allergénektől.

Komfortos és csendes

A Remeha Diva légkondicionálók rendkívül csendesek. Az optimális légeloszlás és cirkuláció a helyiségben minimális zajterhelés mellett biztosítja a maximális otthoni komfortot.

Környezetbarát R32 hűtőközeg

Egy fokozottan környezet kímélő hűtőközeg, mely az optimalizált új kompresszorok használatával minden üzemállapotban kedvező működést tesz lehetővé. Az R32 környezetbarát, használata garantálja a maximális teljesítményt kevesebb hűtőközeg töltet és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett. A magas működési hatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energiafogyasztást is biztosít.

Egyszerű telepítés

Az olyan praktikus funkciók, mint a levehető alsó lemez és a műanyag rögzítő kapcsok biztosítják a hűtőcsövek gyors felszerelését és a burkolat szerszámok nélküli felnyitását. Ezenkívül a telepítés során megválasztható, hogy a kondenzvíz-elvezetőt bal vagy jobb oldalon csatlakoztatjuk a beltéri egységhez

Energiahatékonyság A++ hűtési üzemben

Valamennyi modell hűtésben A++, fűtésben A+ energiabesorolású, mely hatékonyságot és alacsony fogyasztást garantál. Az intelligens funkciók magas szintű komfortot biztosítanak a lakótérben és meghosszabbítják a rendszer élettartamát. A széles választék megadja a lehetőséget a legoptimálisabb hűtési vagy fűtési teljesítmény kiválasztásához bármely tartózkodási tér számára

Maximális komfort

Távvezérlő segítségével a klímaberendezés beállítható hűtésre, fűtésre, párátlanításra, illetve szűrés funkcióra. A légkondicionáló öt ventilátorfokozattal rendelkezik. Csendes üzemmódban a beltéri egység rendkívül halk. Turbo üzemmódban a légkondicionáló pedig gyorsan eléri a beállított hőmérsékletértéket. Ily módon a készülék mindig a kívánt igényeknek megfelelő komfortot tudja biztosítani.

Rendkívül csendes működés

A DC motoros ventilátoroknak, az inverteres vezérlésű kompresszornak és az ultra csendes beltéri működésnek köszönhetően a készülék zajszintje a minimálisra csökken. Csendes üzemmódban a 2,5 kW-os falra szerelt modell hangnyomásszintje csak 22 dB (A) 1 méter távolságban

Kombinált légszűrés

A környezeti levegőben sok apró porrészecske és baktérium jelenhet meg. Az oldalfali modellek beltéri egysége két speciális szűrővel van felszerelve. Egy PM2.5 szűrő, amely a részecskék 99,9% -át távolítja el a levegőből 2,5 μm-ig, úgynevezett plazma szűrővel kombinálva, amely ionizálja a levegőt. Az ionizációs folyamat többek között megtisztítja a levegőt a gombáktól és a baktériumoktól. A beltéri egység légszűrője könnyen eltávolítható és rendszeresen mosható, így garantált az átáramló levegő folyamatos és hatékony tisztítása.

Tiszta levegő

Az oldalfali modellek öntisztító iClean rendszere három lépésben automatikusan eltávolítja a szennyeződést és a port a beltéri egységből. Az iClean funkció időszakos aktiválásával megszűnik az esetleges baktérium- és penésznövekedés a hőcserélő lamellázaton. Az iClean ciklus alatt a kifúvó légterelő lamella bezáródik, végül ismét kinyílik, és a légkondicionáló újra üzemelhet a kívánt módban.

Megtakarítás

Az intelligens és kifinomult elektronika és DC vezérlés minimálisra csökkenti az energiafogyasztást. Az inverter technológia biztosítja, hogy a kompresszor és a ventilátorok indításainak és leállításainak száma a minimálisra csökkenjen a fokozatmentesen változtatható fordulatszám szabályozás miatt. Ez hosszabb élettartamot garantál az egyes részegységek (pl. motor, kompresszor) számára.

Vezérlés Wifi hálózaton keresztül (opció)

WiFi -n keresztül mobiltelefonon vagy táblagépen is lehetséges a készülék vezérlése, az Air Connect nevű alkalmazással (elérhető Apple és Android rendszeren 2021 végétől).

Szerviz- és felhasználóbarát

 • Óra / Időzítés
 • Több ventilátor fokozat
 • Automatikus újraindulás áramkimaradás után
 • Mosható szűrő
 • Nagy vetőtávolságú mennyezet alá szerelhető modell
 • Öndiagnosztikai rendszer és hibakód kijelzés
 • Az oldalfali beltéri egység elektronikája könnyen cserélhető
 • Műanyag rögzítőfülek a gyors hozzáféréshez meghibásodás esetén, illetve karbantartáshoz
 • Hűtőköri csövezés az oldalfali modell esetén a zárófedél alatt könnyen hozzáférhető
 • i-Feel funkció az oldalfali mono- és multi-split beltériknél
 • Intenzív hűtés- és fűtésképesség turbó üzemmódban
 • Intelligens 4 irányú levegő kifúvás oldalfali modellekhez
 • Az oldalfali modellek bal és jobb oldalán is csatlakoztatható a kondenzvíz-elvezetés.
Teljesítmény2,5 kWGarancia36 hónapEnergiahatékonysági osztályA++/A+Tömeg8 kg / 25 kgSzínFehérBeltéri méret792 x 292 x 201 mmKültéri méret720 x 540 x 260 mmHűtőközeg0,53 kg
R32
Ön magánszemély vagy végfelhasználó? Rendelje meg az duoker.hu-n!

duoker.hu webáruházunkban tud EGÉSZSÉG, MŰSZAKI CIKKEKOTTHON, KERTSZABADIDŐ témakörökben vásárolni akár regisztráció nélkül is! 

Szállítás várható napja
2024.06.25
-
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről