+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

ORIGINAL CRAMER Repair Kit javító szett fürdőkádakhoz, zuhanytálcákhoz, mosdókhoz - fehér
Raktáron 2 szett
Használati útmutató:

Öt lépésben távolítsa el a kerámia-, zománc- és akrilkád, a mosdókagyló és a mosogató kisebb károsodásait és a forgácsolást:
1. Az alapnak tisztának, száraznak, rozsdamentesnek és tökéletesen zsírtalanítottnak kell lennie.
2. Keverje össze a szükséges mennyiségű töltőanyagot a keményítővel 30:1 arányban (az arány megközelítőleg megegyezik a dió: borsó méretével). A keményítő hozzáadása után a feldolgozási idő kb. 4 perc. A keverési folyamat során esetleg jelentkező légbuborékok eltávolításához vigye fel a keveréket egy vékony rétegben a papírra, majd emelje fel a szilárd keveréket egy spatulával.
3. Vigyen fel a keveréket a sérült területre, simítsa fel és hagyja megszáradni 30 percig. A kerámia felület javításakor a keverék felhasználható a törött alkatrészek ragasztására.
4. Használja a barna csiszolópapírt a kerámia és a zománcozott felületekre, finoman csiszolja meg a javított felületet úgy, hogy a felületen ne maradjanak látható átmenetek és üregek. Akril felületekhez szürke nedves / száraz homokpapírt használjon vízzel. Használat után távolítsa el a csiszoló port és alaposan tisztítsa meg a felületet.
5. Rázza fel erőteljesen a tubust kb. 3 percig, először permetezze egy tesztterületre. Permetezze a felületre vékony rétegben 15-20 cm távolságról (a környezeti hőmérsékletnek kb. 20 ° C-nak kell lennie). Javasoljuk, hogy használjon olyan papírsablont, amelynek méretét a sérült terület méretéhez igazítja (tartsa a sablont 1-2 cm-rel a megjavított terület felett, kezdje el a keveréket permetezni a sablonra, majd enyhén mozogva irányítsa a spray-t a vágott lyuk felett). Várjon 1 percet, és ismételje meg a permetezést, amíg a javítandó felületet teljesen le nem fedi. A javított részt 4 nap elteltével lehet polírozni egy normál polírozóval.

FONTOS: Az aljzatnak stabilnak kell lennie. Ne használja hajszálrepedések javításához. Nem tapad a könnyen tisztítható felületekhez. A keverék színe megegyezik a nagy zománckád-gyártók által használt színnel. Az akril felületén enyhe árnyalatbeli különbségek jelenhetnek meg. A javított felületnek a permetezés után 4 napig nem szabad érintkeznie vízzel.

A javított felület 60 ° C-ig ellenáll.

KARBANTARTÁSI UTASÍTÁSOK: Csak enyhe és nem agresszív tisztítószereket vagy szappant használjon. Ne használjon koncentrátumokat vagy súrolószereket, valamint fertőtlenítőszereket vagy szerves oldószereket.

Ez a készlet tartalmazza: 30g töltőanyagot, 8g keményítőt, 50ml javító spray-t, spatula, 3 csiszolópapírt.
Javító spray 50ml: VESZÉLY. Fokozottan tűzveszélyes spray. Nyomás alatt álló tartály: hevítés esetén meggyulladhat. Súlyos szemirritációt okoz. Levertséget és szédülést okozhat. Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. A nem megfelelő szellőzés robbanásveszélyes anyagok felhalmozódását okozhatja. Hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más tűzforrásoktól távol tartandó. A közelében tilos a dohányzás. Ne permetezze nyílt lángba vagy más tűzforrásba. Ne szúrja át vagy égesse, még használat után sem. Ne lélegezze be. Védje a naptól. Ne tegye ki 50 ° C feletti hőmérsékletnek. Ha orvosi segítségre van szüksége, vigye magával a csomagolást vagy legalább a termék címkéjét. A gyermekektől elzárva tartandó. A helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően likvidálja. N-butil-acetátot és acetont tartalmaz.

30g töltőanyag: VESZÉLY. Hosszan tartó halláskárosodást okozhat. Ne használja terhes nő közelében. A keletkező gázokat nem szabad belélegezni. Használat után alaposan mossa le. A töltőanyaggal való érintkezés vagy feltételezett kapcsolat esetén orvoshoz kell fordulni. Ha orvosi segítségre van szükség, vigye magával a csomagolást vagy legalább a termék címkét. A gyermekektől elzárva tartandó. A helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően likvidálja. Dibenzoil-peroxidot tartalmaz.

8g keményítő: VESZÉLY. Allergiás bőrreakciót válthat ki. A gyermekektől elzárva tartandó. Viseljen védőkesztyűt, védje a szemét is. A helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően likvidálja. Dibenzoil-peroxidot tartalmaz.
Szállítás várható napja
2024.06.25
-
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről