+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

SENTINEL X300 univerzális tisztító adalék új rendszerekhez, 1 liter
Raktáron 2 db

Sentinel X300 univerzális tisztítószer

Új fűtési rendszerekhez

Az új fűtési rendszerekben gyakori a szerelés során bekerülő apró fémes reszelékek, szemcsés szennyeződések és a túladagolt folyasztószerek megjelenése. Emellett a beépítésre került új rendszerelemek olaj vagy zsír védőbevonattal vannak ellátva, például a radiátorok belső felületén. Ezek a rendszerben maradt üledékek és szermaradványok a radiátorok rozsdásodásához vezethetnek.

A Sentinel X300 univerzális tisztítószer kifejezetten az új fűtési rendszerek tisztítására kifejlesztett, erőteljes, nagy hatékonyságú tisztítószer a rendszerben lévő szerelési törmelékek és kenőanyagok eltávolítására. Az átmosás előkészíti a rendszert az alkotóelemeinek védelmet nyújtó és élettartam-növelő inhibitor hozzáadására.


Fő tulajdonságok

Tisztítja az új fűtési rendszereket (0- 6 hónapos)

Hatékony, nagy teljesítményű tisztítóerő

Eltávolítja a szerelési törmelékeket

Kimossa a rendszerbe került gyári kenőanyagokat

Eltávolítja a korrodáló hatású folyasztószer maradványokat

Megakadályozza, hogy káros rézüledék maradjon a rendszerben

Előkészíti a rendszert az X100 Inhibitor védőadalékkal történő kezelésre

Kiszerelés: 1 liter

Használat

A rendszertérfogat 1%-ának megfelelő Sentinel X300 tisztítószert adjon a rendszerhez. Ez 100 liter rendszertérfogatonként 1 liter adalékot jelent. Új rendszernél az első feltöltéskor kell elvégezni az adalékolást. Az optimális eredmény  érdekében keringesse a vizet normál üzemi hőmérsékletet 1-2 órán át, de semmiképpen sem tovább mint 24 óra.

Ha nem lehetséges a víz felmelegítése, keringesse a tisztítószert legalább 24 órán át, de semmiképpen sem tovább, mint egy hét. Eressze le és mossa át a rendszert, mielőtt újból feltöltené és Sentinel X100 inhibitorral vagy Sentinel X500 inhibitoros fagyálló adalékkal kezelné.

Nyitott rendszerek: A tisztítószert a tágulási tartályon, vagy a megkerülő tápvezetéken keresztül, illetve a Sentinel adagolóedénnyel adagolja be.

Zárt rendszerek: Ha a rendszer üres, feltöltés előtt töltse be az adalékot a rendszer bármelyik kényelmesen elérhető pontján keresztül. Ha fel van töltve, a Sentinel adagolóedényt használva a feltöltő vezetéken vagy más hozzáférési ponton keresztül töltse be az adalékot.

 
 
Szállítás várható napja
2024.05.30
-
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről