+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

+36706306615 (Hétfő-Péntek 7:30-15:00) | duoker@duoker.hu

Forrcsőív 90° 159x4,5 r=1,5D P235GH

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
3 (1 vélemény)
5
(0)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, hogy 2022. május 28-tól a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényt (Fttv.) értelmében csak igazolt vásárló alkothat véleményt a webáruházunkban. Az Igazolt vásárlás plecsnivel ellátott véleményt technológiailag megoldottan csak olyan vásárló írhatott, aki megvásárolta a terméket a vélemény megírását megelőző 30 napban. Régebbi vélemények esetében sajnos technológiailag nem volt még megoldott az igazolt vásárlás ellenőrzés, így azon vélemények törvényileg nem is tekinthetők igazolt vásárlótól származó véleménynek.
Büroteam Kft
Büroteam Kft
2022.12.05
Igazolt vásárlás
még nem kaptuk meg az árut, bár már utaltunk, konkrét szállítási időpontot még nem kaptunk....
Hátrányok:
Kár, hogy csak korlátozott számú forrívet tudnak csak szállítani, a 159-es átmérőnél ez még érthető, de a többi méretből jó lett volna a rendelt mennyiség, s a közel 1 hetes szállítási eltolódás miatt azokat már beszerezhették volna.
epuletgepeszeti.hu válasza:
Tisztelt Partnerünk, rendelése november 30.án, szerdán érkezett, előre utalási igénnyel. December 1-én utalását feldolgoztuk. Nagy súlyú, több, mint 110 kg-ot meghaladó rendelését sajnos csak raklapon tudtuk feladni, ami a szállítást a raklapos szállítmányozás sajátosságai miatt lassabbá teszi. Dec. 1-én megrendeltük a szállítást Önnek. Erről értesítést is kapott. A felvétel december 2-án, pénteken lett volna esedékes, de a szállítmányozó tájékoztatása szerint a felvevő autó defektje miatt a felvétel meghiúsult. Szombat és Vasárnap cégünk zárva tart. Mai napon (hétfőn) sikeresen felvett a szállítmányozó a csomagot. Pontosan a megrendelt darabszámú mennyiséget szállítjuk, ugyanis a rendszerünk nem enged többet rendelni az Ön által kiválasztott termékből a készleten lévőnél, ugyanis árainkat jelen helyzetben és gyakori áremelkedések mellett, csak a honlapon szereplő készletre tudjuk tartani. A rendelése és a tényleges feladás között 2 munkanap volt. Ennyi idő alatt új áru nem érkezett hozzánk az Ön által rendelt termékből. Köszönjük megértését! Üdvözlettel: DUOKER
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Értékelés: